Lina rehnstedt, 

grafisk designER och konstNÄR

OM FÖRETAGET 


Design by Lina Rehnstedt AB ägs och drivs av mig, Lina Rehnstedt. Jag arbetar bl. a. med grafiska designuppdrag, fotografi och konstnärligt skapande. En längtan efter att förena mitt intresse för design, foto och konst med eget företagande, resulterade i en enskild firma som startades år 2005. Firman har nu funnits i 12 år. Jag har arbetat och studerat inom den grafiska och konstnärliga branschen sedan 1997.

Fr.o.m. april 2014, arbetar jag på Trudani AB. Design by Lina Rehnstedt AB's tjänster kan fås precis som vanligt. Produktionsbyrån Trudani AB erbjuder, bl. a. cd, dvd, vinyl, trycksaker och grafisk design. Du når oss på telefon 072-216 10 11 eller mail info@trudani.selina@trudani.se, jonas@trudani.se

 

Det är många blandade projekt och uppdrag jag arbetar med. Grafisk design av böcker, omslag, affischer, kataloger, grafiska profiler, originalarbete, typografi, logotyper, cd/dvd-omslag, visitkort, broschyrer, profilreklam, läromedelsböcker, bildretusch, bokformgivning, klädtryck, diverse trycksaker, foto och måleri med mera. Kundkretsen är blandad, från privatkunder och företag till reklam- och produktionsbyråer.

 

Under »Galleri och nyheter« kan du se ett urval av projekt som jag har genomfört. Passa även på att gilla min sida på Facebook: facebook.com/designbylina, och följ mig på Instagram: @designbylinarehnstedt, för att se vad jag jobbar med och inspireras av.

  

Om du vill anlita mig för ett uppdrag, projekt, samarbete, har funderingar eller vill veta mer, kontakta mig på tfn 072-216 10 11 eller via mail lina@designbylina.nu.


Välkommen att höra av dig! 

/ Lina Rehnstedt

....................

Bildbeskrivning

Design by Lina Rehnstedt AB, Södra Kilaforsvägen 154, 821 41 Bollnäs 

Websida: www.designbylina.nu  |  Mail: lina@designbylina.nu 

Tfn: 072-216 10 11  |  Instagram: @designbylinarehnstedt 

Fb: www.facebook.com/designbylina

Design & Foto: Design by Lina Rehnstedt AB © 2014