Lina rehnstedt, 

grafisk design, FOTO OCH KONST

OM FÖRETAGET 


Design by Lina Rehnstedt AB ägs och drivs av mig, Lina Rehnstedt. Jag arbetar bl. a. med grafiska designuppdrag, fotografi och konstnärligt skapande. En längtan efter att förena mitt intresse för design, foto och konst med eget företagande, resulterade i egen firma som startades år 2005. Firman har nu funnits i 13 år. Jag har arbetat och studerat inom den grafiska och konstnärliga branschen sedan 1997.

 

Det är många blandade projekt jag arbetar med. Främst grafisk design och sättning av läromedelsböcker. Även omslag, affischer, kataloger, grafiska profiler, originalarbete, typografi, logotyper, cd/dvd-omslag, visitkort, broschyrer, profilreklam, bildretusch, klädtryck, diverse trycksaker, foto och måleri med mera. Kundkretsen är blandad, från privatkunder och företag till reklam- och produktionsbyråer.

 

Under »Galleri och nyheter« kan du se ett urval av projekt som jag har genomfört. Passa även på att gilla min sida på Facebook: facebook.com/designbylina, och följ mig på Instagram: @designbylinarehnstedt, för att se vad jag jobbar med och inspireras av.

  

Om du vill anlita mig för ett uppdrag eller har funderingar, kontakta mig på tfn 073-033 69 49 eller via mail lina@designbylina.nu.


Välkommen att höra av dig! 

/ Lina Rehnstedt

....................

Bildbeskrivning

Design by Lina Rehnstedt AB, Södra Kilaforsvägen 154, 821 41 Bollnäs 

Websida: www.designbylina.nu  |  Mail: lina@designbylina.nu 

Tfn: 073-033 69 49  |  Instagram: @designbylinarehnstedt 

Fb: www.facebook.com/designbylina

Design & Foto: Design by Lina Rehnstedt AB © 2018